Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Imorgon ska jag smeka himlen
och kittla månen litegrann

Om en månad ska jag plocka en stjärna
och det ska glittra i mitt rum

Nästa år ska jag bygga två vingar
så jag kan se ner på jorden från ett moln

Och när jag blir stor
ska jag rädda världen




Fri vers av aprilsolen
Läst 785 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-14 20:41



Bookmark and Share


  Solstorm
bäst!

(mina kommentarer är verkligen \"bra\"
men den var bäst)
2008-01-13

  ordterroristen
fint skrivet, men förverkliganden sker aldrig i en framtid utan i ett nu - ett konstant val att följa eller inte följa.
2007-09-02

  Kent Love
Den tyckte jag om !
2007-03-06

  sevenmoredays
gillar denna , fantasifull , har en bra taktkänsla .

finns i princip inget dålig att säga om denna text!
2007-02-10

  inspiration.
mmh, mkt bättre!
2006-12-13

  inspiration.
Denna gillar jag verkligen!
När jag läste den för andra gången, kom jag på en sak som du faktiskt kan kolla på. 3e stycket, istället för att säga "nästa år HAR...." så kanske du skall skriva "nästa år SKA..." så att det stämmer bättre med de andra´styckena. Kolla på det!

Annars, sjukt bra!

/M.
2006-12-12

  Glitteringly
Sjukt jävla superbra! finns inget mer att säga, du har sagt allt
2006-12-07

    Cammo
jätte bra:d
2006-11-30

  Vitsippa
BRA SOM FAN:)

finns verkligen ett flyt i den.
2006-11-29

    Naemi
Vad otroligt söt!!! Precis så det skall vara!
2006-11-29

    Voltande hjärta
Makalös:)
hjälp är jätteberörd, önskar att alla tänkte som du:)
2006-11-29

    ej medlem längre
underbar. och
berörande
2006-11-23

  Dionysius
Barnet i dig älskar, gråter, skrattar, önskar, längtar....
Alla har vi ett barn inom oss. Släpp fram det ibland. Det gör bara gott!
Det var barnet du släppte fram när du skrev den här!?
2006-11-22

    Jennifer
Jättebra, söt samtidigt som den var så fantasifull..
2006-11-15

    Camillaa
Underbart!
/ C *
2006-10-15

  Micael Axelsson
*skrattar hjärtklingande*
Underbara, underbara dikt.
Så härliga underbara ord, som leker sig fram i sin konst... ^^
2006-10-14

  volatile
åh. sweet. klart du ska! tycker om dikter som glittrar, och det gör den här
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen