Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldsjälar

Kära

vi kunde aldrig
mötas i hetta

din eldsjäl
och min

brann med
olika bränsle




Fri vers av Anders P VIP
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-10-15 11:33



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Bra beskrivet.
2008-10-06

  Kim Berglund
jättevackert. älskar den.
2006-10-22

  sol
oj!
ännu en underbar "kära"

du är ju i sanning en pärla på att hitta uttryck!!!

tack; än en gång..
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP