Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödslängtan

ett andetag, två andetag
jag klarade det igen
egentligen
ville jag inte göra det
det gör ont att andas
att känna
sorgen och besvikelsen komma tillbaka
för numera
vill jag sluta andas




Fri vers av Morbide
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-10-15 19:24



Bookmark and Share


  smirnoff72
En mycket talande dikt den innehåller det mästa som alla som läser den kan känna igen något.
2006-12-10

  Lithia
Sååå vackert, du har fångat så mycket i de här orden!
2006-10-29

    Camillaa
det gör ont att läsa!
bra!
/ C *
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Morbide