Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan...

Hur kan en längtan
vara så stor och
göra så ont?

En längtan
efter beröring.
Om så bara
en liten kram.
Så ger det en
känsla av närhet.

en känsla av
närhet som
jag väntat på
så länge.

Närhet av
någon som
älskar mig,
bara mig.

Jag vet att
du finns
men du e
så långt bort

- För långt
bora för en kram

Jag älskar dig Johan




Fri vers av Davidoff
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-10-16 01:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff