Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barmhärtighetens fönster


Vi ger varandra gåvor
glädjens försoning

Glödande lyser ögonen
sakta tåras ögonvrån

Tacksamt tar vi emot
livets skira ögonblick

Vi ler mot varandra
önskar evig frid

Glittrande solar vi oss
ser kärlekens ljus

Änglar skyddar vårt vara
mjukt vilar kropparna

Ödmjukt lever vi vidare
tacksamt i vingars skydd

Barmhärtighetens fönster
speglar vår längtan

Guds evighet bär våra liv

Evig kärlek vi bara kan ana




Fri vers av KristinaE
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-10-16 16:12



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

Den här dikten gav mig mycket just nu. Den virar sig som glittret runt julgranen, och ger hopp och frid. Jag sparar den. Tack, från vännen Fredrik
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE