Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människans dilemma

som reflekterande varelse
reflekterar jag över
hur jag reflekterar
för att komma till en mera
självreflekterande uppfattning
om hur jag reflekterar över
min egen roll som
självreflekterande varelse




Fri vers av Anders P VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-10-16 17:44



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Och jag som trodde att loopen låg på Liseberg.. ler
2006-10-16

  sol
åh va jobbigt..
analyseringsträsk.
men SANT!
2006-10-16

    Bodil Sandberg
Och jag reflekterar på din reflekterande reflexion...känns reflekterande mot både hjärta o själ i oktoberaftonens mörker
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP