Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vintern drar ner oss


Vem fan ljuger jag för?


min flicka är hemma ,
ändå har jag en klump i magen,
vänner skriver att de mår dåligt,
jag krampar av ångest medan jag förtvivlat kämpar ett mail tillbaka att vi ska klara vintern...

Vem fan ljuger jag för...




Fri vers av Vildaste
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-10-16 20:30



Bookmark and Share


  *Camilla*
ah underbar! <3
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste