Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigering av gammal sak


utan förbehåll

du frågade aldrig
om det var möjligt
att vara ständigt
förälskad

du bara var det

du frågade aldrig
om tygen höll
för att optimera
varje enskild sekund
av liv

du bara levde så

utan förbehåll

med såren öppna
för starkare känsla
av närvaro

i magiska ögonblick
kunde du flyga

men kraschlandade
när magin bröts




Fri vers av Anders P VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-10-17 15:45



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Den gillar jag. Hon måste ha varit mycket charmig.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP