Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigering av gammal sak


Närhet till vatten

anas
i dofter av
ursprungets
underströmmar

viskar
i bäckens
porlande

skälver
i vindens krusande
av insjöns yta

andas
i dyningarna
mot havsstranden

fyller
min ränsel

stillar
min längtan




Fri vers av Anders P VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-10-17 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP