Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till en vän


Blommans blad

Näktergalen sjunger
där bland bladen –

överröstar alla
fåglar
med sin sång.

Näktergalen
glittrar
som en
solnedgång
i havet.

Fågelvinge
över skogens
alla träd

en vacker
saga

sjunger

som en
vacker
dröm.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 1062 gånger
Publicerad 2006-10-17 19:56



Bookmark and Share


    susi
vacker och underbar text :)
2006-10-30

  Azerola
Näktergalen i all ära. Underbart och härligt.
2006-10-24

  Bissen
ja jag kan bara hålla med, det är såååååå vackert... Tänkte också på vår först... Men nu känner jag att detta lutar åt en fin höstdag...
2006-10-22

  Yvonne Vigstrand
Denna är såååååååååå vacker.....längtar redan till våren igen ju!
Kram Yvonne
2006-10-21

  Azerola
Otrolig bedårande. Känner näktergalans
färd från början till slut. Mycket fin
2006-10-21

  Saramaria79
Favorit! När ska du samla och
ge ut dina underbara texter?
2006-10-17

    ej medlem längre
Otroligt vackert......blommans blad tackar dig, saknar ord du är magiskt uppfinningsrik.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson