Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Är det lite om mig själv?\"


Fruktad...

Ett ansikte i mörkret.
Det är allt som syns.

Skräcken i dennes ögon.
Fruktad av mänskligheten.

Tårfyllda ögon,
ett tomt sinne.

En mask över dennes ansikte,
visar bara ansiktet mer och mer.

Skuggorna i dennes liv.
Raderat från dennes minne.

Ett minne raderat,
och ett sinne tomt.
En mask som visar allt mer.
Fruktad av mänskligheten.
Älskad av natten.
Älskad av mörkret.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 320 gånger
Publicerad 2004-12-01 19:56



Bookmark and Share


    Christin Adolfsson
Jätte fin!!
2005-01-12

  Jenny*
kan svara på om detta handlar om dig. Väl skrivet.
2004-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander