Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hets

 

hettan mellan oss

blir till hets

 

fort fort

vill vi komma intill

 

känna varandras hud

händerna slita i vårt kött

 

tills

 

lugnet efter kommer

dina läppar svalkar

 

trots hettan

efter mitt bett




Fri vers av Helene Månsson
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-10-18 22:11



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Mmm, det är mellan orden det händer! Jag tror att det är luften mellan raderna som gör att jag definitivt knuffas ikull. "Händerna slita i vårt kött": tjo. Per
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma