Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet självt




i ett förvirrat jag

står jag medvetandes

om livet som lever

här och nu med mig






Fri vers av Malin Johansson
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-12-02 12:58



Bookmark and Share


  ospray
underfundigt skrivet och rätt så tänkvärt tycker jag...gillar den =)
2004-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.