Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sista legionens anfall...


4 Die letzte Legion

\"In i dimman!

Spara inget krut!

In i dimman!

Här vi möta vårt slut!

In i dimman...

Innan riket faller!

In i dimman!

Die letzte legion anfaller...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-10-21 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson