Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam



Stilla sittandes
ensam
i ett hem
ensam

undrande
händer det igen
ensam

undandragen
i sig själv
ensam i ensamhetens rum
en plats för mig
att fly till

det händer igen






Fri vers av Malin Johansson
Läst 348 gånger
Publicerad 2004-12-03 20:16



Bookmark and Share


  Ilana
fin dikt du har fått ut ur ensamheten....
2004-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.