Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillsammans för alltid du och jag..Ponkü, Jag älskar dig!


Försök Att Lyssna På Orden I Sången!

Sätt dig här
Och lyssna
För det är vad livet handlar om

Känner du nu
Att du kan lita på mig
Berätta vad du känner
Berätta vad du hör

Känner du vinden?
Du blåser runt om dig
Som om det vore en storm på gång

Du kan inte se den
Men du kan höra den

Vet du varför?
Varför jag valde dig?
För du är speciell
Du fyller mig med lycka
Du ger mig hopp

Har du lyssnat nu?
Riktigt noga!
För jag menar allt jag säger
Precis allt, Var ända ord!

Kan du nu tala om för mig
Vad det är du döljer
Jag ska vara tyst
Bara prata så lyssnar jag

För det är dig jag litar på
Det är dig jag vill höra skratta

Snälla söta Flicka gråt inte
Vill ju se ditt leende som du gömmer
Vill se dina ögonglänsa

Varför gråter du?
Snälla lämna inte mig
Det är en sak jag glömmer att säga

Jag Tycker Om Dig!

Så stanna här
Sätt dig igen
Försök se
Se sorgen och få den att försvinna
Blunda älskling
Vad ser du nu?
Hör du mina ord

Nej försvinn inte
Stanna här
Hör du mig?
Lyssna då så vet du att jag bara vill få dig glad

Vill inte se mer tårar
Vill inte höra mera gråt
Kan vi inte bara lyssna på orden tillsammans

I tystnad
När Oscar sjunger för oss
För ingen kan bli mer Rock N Roll Än Du och Jag!

Och ingen ska få slita oss i stycken nu!

They Cant Eat Us Raw!




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-10-22 18:49



Bookmark and Share


  Ponkie
Jag gråter.
Så underbar.
Tack för att du finns för mej, och jag behöver dej nu!
Jag älskar dej! (L)
2006-11-12

  *Camilla*
fint älskade du
du får ut känslan

Hon måste vara speciell
för hon får dig att må bra
och om du mår bra
mår jag bra

Älskade vännen, kramar din hand var dag och var natt
Älskar dig! <3
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak