Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sjuka sinnet

Med en pistol riktad mot min tinning ska jag dö
Med en pistols kula ska jag tyna bort
Aldrig mer komma tillbaka

Med en pistol ska jag glömma hur mycket jag älskar dig
Med en pistols kula kommer mitt liv rinna ut
Aldrig mer kommer jag att se ditt leende

Med en pistol kommer jag att glömma
Med en pistols kula kommer jag att låta blodet rinna
Aldrig röra mer vid din kind

Med en pistol som kommer jag från nuet att försvinna
Med en pistols kula kommer jag att bevisa min längtan efter dig
Aldrig kommer jag att kunna se in i dina ögon

Med en pistol ska jag skjuta dig
Med en pistols kula ska jag döda
Aldrig mer kommer jag att älska dig




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 359 gånger
Publicerad 2004-12-04 02:24



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
Att kärlek kan göra så ont att det driver ett sinne till 'vansinne' är helt otroligt... otroligt fint skrivet även om det är sorgligt
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1