Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten som glömdes bort



När jag kryper ner under täcket
trevar min hjärna efter de rätta orden
Där i mörkret då ingen lyssnar
förmedlar jag mina tankars lov

Orden smyger sig fram
tyst i natten ligger de
så självklart lagda, som i
ett vackert pussel

Under min nattsömn
utsätts min hjärna för ett virus
och den viktigaste pusselbiten
är på morgonen försvunnen




Fri vers av Rosen VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-10-23 20:58



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
På natten kommer orden på plats för mig...skriver ner fort*litet tips**Bra text på något som nog gäller många här!
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP