Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt sker nu



Det enda som sker
är allt
allt på samma gång
i ett vilseledande tempo
utan tanke
tankar och känslor
utan tid
tid och existens







Fri vers av Malin Johansson
Läst 223 gånger
Publicerad 2004-12-04 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.