Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så trött på att du kommer upp igen o igen o igen. Lämna mig i fred nu för helvete! Har du inte gjort tillräckligt? Saknar dig så...


I mina vener rinner saknad

Som en skicklig skalpell
skär saknaden upp min bröstkorg
och blottar allt det där
som gör så ont

Dimma runt min hjärna
som gör det svårt
att se verkligheten

Lägg ner din hacka
mitt kött är redan söndertrasat
under dina hårda ord

Nu ska jag ta min drink
och flyta iväg på glömskans vatten
i en jolle

Du gör mig ful
jag
som var så vacker när jag föddes
Och jag mår illa
när spegeln krusar sig
av fasa

Mitt inre
blottat för omvärlden
med dina händer
djupt därinne

I mina vener rinner saknad
men du är med i alla fall
fast du inte får




Fri vers av Sun
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-24 11:00



Bookmark and Share


  Smiley
Du skriver så man både ser och känner dina ord, din känsla.

Underbart!

Du får mig att vilja göra allt för att det ska bli bra igen,
även om ja vet att jag inte kan... tyvärr.

only time will heal those wounds...

Kram på dig vackraste!
Love ya!
2006-10-30

  Frans Nilsson
Huga, jag ryser. Den här dikten berör verkligen!! Älskar dina metaforer, dom är effektfulla!
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun