Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagors berättelser runt eldstad



Det ryker från indiantältets tak- 
i rökmolnets dunkel lyssnar alla 
till de gamla om livets födelse

Solen är din moder
hon ger dig värme och energi

Vinden är din fader
han vägleder och ger dig styrka

Djuren är vår tillgång
skinnen ger oss kläder
kötter blir vår näring

Bäckarna ger oss rening
och släcker vår törst

Våra själar är vår navelsträng
till det stora universum

Och vår boning är
den stora Jord




Fri vers av Rosen VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-10-24 11:33



Bookmark and Share


  aniara
Så mycket klokskap. Vackert!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP