Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Mattias, min kämpe...


På tal om blommor...


Du är som en orkidé.







Svår att sköta om.









Men jävligt vacker när du blommar.




Övriga genrer av She
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-25 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She