Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del 2 av \"Jävla idioter\" kan man nog säga att det här är


Blir såååå trött....

Sluta sprid
en massa
rykten och
snacka en
en massa
skit.

Ta reda
på fakta
innan ni
säger något
till någon
annan. Säger
något som ni
tror att ni vet
något om.

Blir så
jävla trött ¨
på människor
som ska lägga
sig i å sprida
rykten, som sen
når mig iallafall.

Jag har sagt det
förr å säger det igen....

Sköt er själva å skit i andra!

Måste ni tvunget
lägga er i
mitt liv iallafall
kan ni väl fråga
míg direkt
om det e
något ni
vill veta




Fri vers av Davidoff
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff