Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke kring livet.

Jag undrar, och tänker,
luktar, känner och ser.
Vad är det som blänker?
En stjärna som trillar ner.
Den faller, och beundras.
Men vi bara förundras.
Är livet som en stjärnfall,
ett början, och ett slut?
Eller finns det något emellan som finnas skall?
Jag vet ej hur det ser ut.
Och när stjärnfallet krashar.
och du ser det inte mer.
Då det ljuset inte längre glädjer,
Vad är anledning till att du ler?




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-10-26 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben