Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Mamma Bara Min!

Nu äntligen
Kollar du mig i ögonen
Och håller om mig

Känner du känslan?
Av Hopp
Av Lycka

Lura mig inte nu
Ge mig inte falska förhoppningar
Krossa ej mina drömmar igen


Du tog tag i mig
Drog mig upp

Du gav mig liv!

Kasta inte sten på den som redan ligger
Ge dom en hjälpande hand

Trodde aldrig jag skulle förklara
Denna känsla, Någonsin
Du gjorde känslan verklig

Nu vet du
Vad det betyder
Att hjälpa sin Dotter!

Allt jag har bett om
Gav du mig

Lyssna

Hör du?

Du kan inte se den
Men du kan höra den
Vinden som blåser förbi
Och viskar små ord
Av lycka!




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-10-26 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak