Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spindelnät av känslor

Älskar dig så
det gör ont.

Vet snart inte
var jag ska
göra av mina
känslor.

Mina känslor
är som ett enda
virrvarr.
Ett spindelnät
där jag är flugan
som sitter fast.

Känns som om
tankarna snart
nöter sönder mig.

Jag behöver
ha någon hos
mig som kan
hålla om mig
när det behövs.
Behöver ha dig
här. Behöver känna
din närhet på riktigt.

Närhet per telefon
räcker snart inte för
mig. Vill inte pressa
dig. Men det är
såhär jag känner.

Vill inte mista dig!




Fri vers av Davidoff
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-10-27 16:33



Bookmark and Share


    Camillaa
håller med, bra budskap
och riktigt riktigt bra framfört :)
/ C *
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff