Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
They take you and make you They look at you in disgusting ways


en sönderklippt tanke

sveken ekar i min söndertänkta hjärna
och jag kan inte minnas att himmlen någonsin varit så långt borta

ångesten ärrar vackra minnen från förr
och innerst inne vet jag
att du aldrig kommer tillbaka
jag gråter, skriker
men du låtsas bara
att du aldrig funnits för mig
och medans paniken väller upp och hotar att överväldiga mig
undrar jag vad som hänt om inte solen varit
så förbannat mörk

nattens kompakthet sveper in mig i tystnad
jag släpper taget
och låter snöflingornas blöthet dölja mig

förevigt borta
















Fri vers av Juliaah
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-10-27 16:48



Bookmark and Share


    Matild@
Jättefin å jättebra !! Älskar slutet !!
2006-10-29

  Jubelidiot
jätte fin :) mkt känslor. sorglig..
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah