Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en haiku. XD


Höst



träd utan sällskap

förvarar sin vishet i

luftens krispighet





Bunden vers (Haiku) av Juliaah
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-10-28 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah