Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek till dig


Det gör ont...

Det gör ont
när löven faller
om hösten

Det gör ont när
knoppar brister
ut i blom om
våren

Det gör ont
i mig när jag
inte vet vad
du känner.

Mina känslor
för dig gör
ont i mig









Allt gör ont




Fri vers av Davidoff
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-10-28 11:27



Bookmark and Share


  Sv Is
Jag tyckte om den, men jag själv skulle inte haft med
"Allt gör ont" i slutet annars var den jättebra.
2006-11-28

  Daniel_78 VIP
denna tycker jag är bra,
Likneser mellan natur och känslor,
Ditt inte veta och istället gå med
tankar som man själv frammanar.
Årstider som förändras men ändå
kommer de tillbaka varje år
och det känns oftast likadant varje gång.
2006-11-28

  karenina VIP
fint skrivet om hur det kan kännas och du förmedlar smärtan väl i dina ord. bra liknelser du fått till i de två första styckena, bra jobbat.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff