Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta

Jag finner din tunga i ett vackert palats.
Ett palats full av kärlek.
Jag finner mig själv i ett rum i detta palats.
Och här vill jag stanna i evigheternas evighet
Så skänk mig all den kärlek du kan ge
Snälla, ge mig mer
Tårar svider men hjärtat vill inte ge upp
Handen vill inte släppa taget om din
Och jag vill inte lämna detta vackra rum
Så skänk mig all den kärlek du kan ge
Snälla, ge mig mer




Fri vers av Halloway
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-10-28 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway