Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bondage dikt.

Hon ligger där, trött av motstånd.
Medan han står grand, som självaste Bond.
Ett kliv närmre, och kvinnan darrar av hat.
Hans blick av hunger och lust, och hon är mat.
Ett sakta drag över ryggen, och klänningen flyr.
Han rör den frukt som för kvinnan var väldigt dyr.
Men av det förbjudna lockas även skönheten med oskuldhet.
Han visar henne synd, han lär henne vad han vet.
En mjuk smekning, och sedan en hård stöt.
Och kvinnan blir genast vackert blöt.
Rösten kvider, och kvinnan lider.
Fängslad av bojor och rep som svider.
Ett slag på huden så vit och len,
Visar han lätt hur söta kvinnan blir riktigt klen.
Han manar sig fram, och tar vad han vill ha,
Att hon ger efter är väl lika bra.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-10-29 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben