Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det är ännu en kärleksdikt, för that´s my thing ;)


En speldosas färd.

Spela den visa, som gör mig varm.
Kyss mig på pannan och lägg om min arm.
Se i mina tårfyllda ögon, och säg att allt ska bli okej.
Krama om mig och säg att du älskar mig.
Torka mina tårar och be mig om att känna.
Hur het en kärlek är, hur vi ska låta den oss bränna.
Lägg handen vid min kind och säg
Att du tar hand om mig.
Säg att det är du och jag mot världen.
Att du alltid följer med mig på den oändliga färden.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-10-29 13:32



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
väldigt välskriven! strukturen passar temat riktigt bra!
2006-10-29

    Vildrosen
Blev rörd av din fina dikt!

Mvh Vildrosen
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben