Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
människor är vulgära i smyg...


Det förbjudna


Det är det förbjudna som lockar mest, så är det och kommer alltid va.
De ord man inte får säga ätsar sig fast i huvudet på dig,
du vill spotta ur dig en masa vulgäriteter,
men normer och annan skit stoppar dig.

I smyg sitter lilla människan och viskar könsord i en lur som går till heta linjen.
Det stönas, vissa skriker, bråkar, en del sitter tysta och nöjjer sig med att bara höra vulgäritet.

En del tokrunkar, ger ifrån sig etthögt stön sedan klick,




Fri vers av Vildaste
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, konventionerna går emot människans sexuella natur, som heller inte alltid är särskilt "vacker," ens när den är som intensivast, för alla inblandade. Så bra beskrivit!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste