Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte varför men på något sätt dör jag en aning när jag ser dig

jag visste inte att ögon kunde le
innan jag såg dig
(förlorad vid första ögonkastet)

jag visste inte
att blickar kunde glöda
(förblindad av stjärnor)

inte visste jag heller
att dina ögon skulle bränna mig till döds




Fri vers av Juliaah
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-30 12:49



Bookmark and Share


    Camillaa
SÅ underbaart!
/ C *
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah