Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina tre barn



valet

 

en bråkdels sekund känner jag

lusten att säga upp mig  

 

den kärlek jag får från er

den jag ger er

 

hur skulle jag kunna låta bli

att fortsätta jobbet som er mamma

 

det är ett jobb som ger så mycket utdelning

vad gör det att lönen inte räcker till

 

jag har kärleken i min famn

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-30 19:41



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
en mammas kärlek måste vara det starkaste som finns, den försvinner aldrig.
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma