Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny radbrytning


Patina

bladguldets patina har djupnat
ytan manar fram nya aspekter
ur ett bleknat minne

får mig att förnimma
ett längtansfullt vemod

som tar kommandot
när nuets kärvhet tillfälligt
inte gör några anspråk





Fri vers av Anders P VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-10-31 11:53



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Vackert, poetiskt. Tack!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP