Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgligt...


Slängda i väggen!


Det är många som \"går in i väggen\" nuförtiden.
Sedan finns det de som blev lyfta ur vaggan redan och slängdes in i väggen...




Fri vers av Vildaste
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-10-31 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste