Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iskristaller


Iskristaller

Jag är ute, och ser månen,
stor och klar.
Det är Tyst.
Jag tänker på dig.
Iskristaller, det är fullt av dom, överallt.
Det är så kallt att jag knappt kan andas.
Iskristaller, små och vassa, dom skär i min hals.
Så att varje andetag känns tungt.
Jag tänker på dig och jag fryser inte längre.
Du är min värme.




Fri vers av Sarrrah
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-10-31 18:50



Bookmark and Share


  Thommy
Visst är kärleken värmande, till och med den kallaste av nätter.
2007-03-20

    Camillaa
aaw, vad gulligt :)
fint skrivit!
/ C *
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sarrrah