Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Miss You, I Miss You So Bad


Dödsförakt i ny skepnad

Som en fjäril flög du
högt upp bland molnen
lämnade mig kvar på jorden
(ensam, med det glödande minnet av ditt leende inbränt i hjärtat)

Som en fjäril flög du
bort från all din smärta
du la den på din nybäddade säng
(och lät själen långsamt lätta från din slitna kropp)

Som en fjäril
Nyckfull men underbar
lämnade du mig
(jag behöver dig så fruktansvärt)

Som en fjäril
lämnade du mig ensam
apatiskt instängd i saknad
(tystnaden bedövar)

Såsom en fjäril
lämnade du ditt lidande
plågan finns i mig nu
(Du lätta fjäril,
är det här det som kallas döden?)







Fri vers av Juliaah
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-11-01 20:17



Bookmark and Share


  om en Siri
åh herregud! vilken underbar fjärildikt! en känsla av både frihet och instängdhet. dina orden bränner sig in och stannar den. dom berör. tack :)
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah