Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...Utan dig

Vad vore jag utan din varma andedräkt mot min kind,
vad vore jag utan dina bärnstensögon
(som värmer mig längre in än solens strålar någonsin når)
vad vore jag utan din hud mot min hud,
utan ditt skratt som porlar i mig långt efter att ekot ebbat ut?
jag klarar mig inte utan dig,
(men ändå valde du döden före mig)







Fri vers av Juliaah
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-11-01 20:30



Bookmark and Share


  om en Siri
vackertvackertvackert, någon baktanke med den? vem är det? ;(
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah