Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har sina hemligheter...


En del tokrunkar!

Det förbjudna lockar mest, så är det och kommer alltid vara så.
De ord man inte får säga ätsar sig fast i ditt huvud,
du vill spotta ur dig en massa vulgäriteter, men normer och annan skit stoppar dig.

I smyg sitter lilla människan och viskar könsord i en lur som går till heta linjen.
Det stönas, vissa skriker, bråkar.
En del sitter tysta med luren tett intill örat och nöjjer sig med att lyssna på vulgäritet,
en del tokrunkar, ger ifrån sig ett högt stön...sedan klick...
kanske frugan kom hem vad vet jag,
vad vet vi ?!
Vi vet egentligen ingenting om varandra...




Fri vers av Vildaste
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:23



Bookmark and Share


  Nosferatu Arucard
Fy fan, jag skäms nästan som kille när jag läser det här.
det finns en massa sjuka snubbare där ute.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste