Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du,oss, jag,vi

Står där borta, vet vad du vill.
Så stark, så säker, men någonting mer finns.
Medans vinden blåser på, så står du still.
Besvarar till hälften, och det duger gott vad jag minns.
För det är du.


Du rätter mina fel, oavsett stora som små.
Du håller mig lugn när det är kaos.
Och det är många som inte gör, faktum väldigt få.
För det är oss.

När jag vaknar, är sängen kall.
Och när du har gått, står jag och kollar i min hall.
Någonting har hänt inom mig, jag vet vad, men kan inte definera.
Jag vet bara att jag vill lära känna dig mera.
För det är jag.

jag håller om dig, du pussar min panna.
Vi ser i varandras ögon, dina är så granna.
Din värme blir min, och min värmde blir din.
Jag går bredvid dig, och jag känner att jag har en plats som jag tillhör.
För det, är vi.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-11-02 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben