Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sittandes på knä



likt regnets svarta tårar
färdas längst med min kind

mina tårars hat

spegeln på väggen
gör mig osynlig igen









Fri vers av Malin Johansson
Läst 246 gånger
Publicerad 2004-12-09 09:36



Bookmark and Share


  Markattan
Vemodigt, men vackert beskrivet.
2004-12-09

  ospray
vemodigt vackert skrivet =)
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.