Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hej, hej


Hej där!

Snart går världen under.
Alla förbereder sig för klimatets hämnd.
Tron på hoppet är förlorat.
Antingen återfinner vi den eller blir förtappade.
Nuförtiden kan var och en finna sin egen tro.

Mer och mer märker vi av undergången.
Åtskilliga gånger måste vi påminnas.
Så att vi inte glömmer våra mänskliga svagheter.
Turligt nog kan vi alla gömma oss i våra välutvecklade sinnen.
Eskapismen är nog denna tidsålders religion;\"Dröm dig bort!\"

Brödet vi äter själva, måste slutligen delas med en medmänniska.
Evigheten blir nog inte så lång om man haft goda vänner i livet.
Tur har vi om det finns en gud, som väntar oss.
Vägen dit är kanske krokig, men du finner nog vägen.
Intelligensen som tilldelats människan har förvandlats till \"Förint-elligens\".
Något som kommer att döda allt på planeten.
Gå till dina nära och kära och säg till dem att du älskar dem.
Andas in, andas ut. Du älskar syret som färdas genom dina lungor
Slutligen, var rädda om varandra...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-11-03 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson