Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så säger du

.

Om jag hade glömt
ett av de små vita
och liten därför blivit till

då hade du varit skyldig ansvar
så säger du

Men jag glömde inte
därför blir jag nu ensam




Fri vers av Mejja
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-11-04 09:46



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
det låter något omvänt i mina öron!!??....stön...
2006-12-08

  * Ammi *
nej du är inte ensam, du har ett liv under ditt hjärta, och visst blir allt bra till slut tror jag .. äkta kärlek suddas inte ut så lätt. Lycka till
2006-11-06

  Rachel Roth
så olika är mäns och kvinnors
villkor när det gäller graviditet

blir lite osäker på syftningarna
i din text...men det är så jag
tolkar det

som vanligt fångar du
ton med få, få ord
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mejja