Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gått ôpp.

Bensiin ha gått ôpp,
sigarettan ha gått ôpp,
maten ha gått ôpp,

Män ho ha int gått ôpp.

Så dä blir väl min tur
å lag frukôst, i dag åkkså.




Fri vers av raggnarr
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-04 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr