Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( då blir det nog bra )?!


Ta en tablett


Pulserande
Irriterande
Ondskan inuti
mina tinningar
Den ömma värken

Finns det bot

Ta en alvedon


Pulserande
Irriterande
Smärtan inuti mig
Klumpen i magen
Frodas
Växer
Större och större
Brister sen ut
Kravlar upp i hjärtat
Själen stryps
Långsamt

långsamt

Otroligt långsamt


Vill ta mig härifrån
Stannar kvar i lidandet
Med ovilja om en till sekund
Tillsammans med smärtan


Finns det bot?





Fri vers av Malin Johansson
Läst 217 gånger
Publicerad 2004-12-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.