Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
släktingar på oväntat besök


De finns inte i min värld längre



ligger i soffan det ringer på porten,
in kommer ett äldre par,
jag är trött, segar mig till dörren,

de vill inte ha te, de vill snoka i mitt liv,

:- ska du inte klippa dig?
ska du inte förlåta din styvfar,
glöm det som hänt,
jag stirrar rakt igenom dem som om de vore spöken.

De är spöken, de finns inte i min värld längre...




Fri vers av Vildaste
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-11-05 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste