Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Jag är borta i något vitt
med fladdrande blick
Viskar ord ut på ränder

trodde att det aldrig
skulle vara jag
som snurrade för snabbt
och yrade runt
och tappade balansen
trodde att jag i så fall
skulle hitta rätt igen och
få tillbaka den stora chansen

orden är borta
och allt blir bara en smet




Fri vers av Halloway
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-11-05 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway