Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimateriet

Klimatet förändras men vi människor är lika korkade,
säger \"jag skulle hjälpa miljön om jag bara orkade\".

Säger \"vi är ju på jorden för att tjäna pengar och bli rika,
och förresten, jag tar papperskassar när jag handlar på Ica\".

Säger \"när jorden väl går under är jag redan under jord,
så klimathotet ligger på nästa generationers bord\".

Säger \"vadå, de stora bovarna är ju alla flygbolag\",
bokar sedan vinterns solsemester redan nästa dag.

Säger \"det spelar väl ingen roll vad jag och min familj gör,
det är alla smutsiga industrier som förorenar och förstör\".

Säger \"jag släcker lyset när jag lämnar ett tomt rum\",
glömmer bort att i vardagrummet står en plasma på 50 tum.

Nu lägger jag inte mer energi på detta!!!





Fri vers av Berra Bäver
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-11-06 14:24



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Gillar :). Mycket innehåll på liten yta - det är väl resurssparande...
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver